Over ons

Een stichting voor iedereen

Je kan met ons meedoen

Wij zetten ons in
voor een betere wereld.

Op ZAMZAMCharity zet zich in voor een betere wereld door het ondersteunen van de minderbedeelde medemens, het uitdelen van voedselpakketten, maaltijden en schoolspullen, het aanleggen van waterputten, het bouwen van scholen, weeshuizen, ziekenhuizen, moskeeën en andere gebouwen. Dit kan alleen met de donaties van onze donateurs.
Wij proberen een bijdrage te leveren aan alle soorten humanitaire problemen over de hele wereld

33

Vrijwilligers

100+

Projecten

€2.533,278

Totale donaties

Helpende handen

Op alle mogelijke manieren zullen wij ons inzetten om hulpverlening aan de armen, hulpbehoevenden of mensen in nood te leveren.

ONZE VISIE

ZAMZAMcharity streeft ernaar de bereikbaarheid van drinkwater te vergroten overal op de wereld door zoveel mogelijk waterputten aan te leggen. Zij vindt dat iedereen het recht heeft op schoon drinkwater. Daarnaast streeft zij ernaar alle armen, wezen en hulpbehoevenden te voorzien in primaire levensbehoeften door zoveel mogelijk mensen te voorzien van maaltijden en voedselpakketten. Zij streeft zij naar het verduurzamen en het onafhankelijk maken van mensen in ontwikkelingslanden door het opstarten van projecten en het onderwijzen van de bevolking. De islam vormt steevast het vertrekpunt en inspiratiebron van ZAMZAMcharity. In haar werk houdt ZAMZAMcharity zich aan het neutraliteitsbeginsel. ZAMZAMcharity mengt zich dus niet in politieke, economische of religieuze conflicten.

ONZE MISSIE

ZAMZAMcharity is een non-profit organisatie die zich inzet voor een betere wereld. Wij proberen een bijdrage te leveren aan alle soorten humanitaire problemen over de hele wereld. Op alle mogelijke manieren zullen wij ons inzetten om hulpverlening aan de armen, hulpbehoevenden of mensen in nood te leveren. Wij bieden hulp aan iedereen, ongeacht etnische achtergrond, religie en geslacht, d.m.v.: Het zorgen voor de bereikbaarheid van schoon drinkwater. Het steunen van de (weder)opbouw van levensgemeenschappen. Het bevorderen van duurzame ontwikkeling op het gebied van onderwijs, medische zorg, voeding, water en inkomsten genererende activiteiten.

ONS VERTREKPUNT

De islam vormt steevast het vertrekpunt en inspiratiebron van ZAMZAMcharity. Wij willen de mensen uitnodigen naar het geloof doormiddel van dawah werk. Een initiatief dat wij zijn begonnen is het geven van gratis Nederlands vertaalde Korans, via de website “www.GratisKoran.nl”. De website “GratisKoran.nl” is een onderdeel van stichting ZAMZAMcharity. De islam vormt steevast het vertrekpunt en inspiratiebron van ZAMZAMcharity, waarbij de Koran de basis vormt voor het geloof. Met deze gedachte is het initiatief in het leven geroepen, om iedereen de mogelijkheid te geven om de Islam op de best mogelijke manier te bestuderen

Waarom doneren bij

ZAMZAMcharity?

Het goede doel van ZAMZAM zet zich in voor a betere wereld door de mindere te steunen gelukkig.