Trincomalee, Sri Lanka 🇱🇰]
Deze wudu-waterput is aangelegd dankzij de inzameling voor broeder Shahrukh samen met Stichting OvA.
Broeder Shahrukh bevond zich na een hartstilstand in een kritieke toestand op de Intensive Care, de artsen zeiden dat hij het niet zou redden, en mocht hij het redden hij als een kasplant in leven zou worden gehouden. De familie van de broeder hield echter de moed erin, toonden geduld, verrichten smeekbeden en doneerden voor sadaqa jariya namens hem. De broeder herstelde vervolgens langzaam over enkele maanden en heeft zelfs zijn revalidatie afgerond. Heden is hij weer de oude en weer aan het werk subhanAllah!
De broeder en zijn familie danken van uit het grond van hun hart eenieder voor hun bijdrage aan deze inzamelingen en hun smeekbeden.
Wij vragen Allah om deze sadaqa te accepteren en Zijn tevredenheid te schenken. Moge iedere druppel die uit de put vloeit, zich voor de donateurs en andere betrokkenen in het paradijs tot een rivier van melk en honing vormen.
Gegevens:
Locatie: Trincomalee (stad), Sri Lanka.
Diepte boorgat: 12 meter
Aantal mensen die toegang hebben tot deze voorziening: 2502
De Profeet ﷺ zei: “De meest geliefde daad bij Allah is de aanhoudende daad, zelfs al is het maar weinig.” En ook zei hij ﷺ : “De beste liefdadigheid is het geven van drinkwater.” ______________________ [Ahmad] [Sahih Muslim]